Vi bruker Cookies for å forbedre brukervennligheten på MoteSone.no.

Hvordan returnere eller bytte varer

RETUR

1. Kontakt MoteSone.no for å få returskjema. Fyll ut skjemaet - oppgi hva du returnerer og hvorfor.

2. Legg returskjema sammen med det du skal returnere.

3. Skriv ut returseddelen og fest den utenpå pakken.
Returfraktseddelen kan du laste ned her: Returkoden er MoteSone.


4. Lever pakken til nærmeste Postnord utleveringsted. (IKKE Posten Norge) Vi belaster deg for returgebyret på kr 69.- når vi mottar pakken fra deg. Dette gjelder ikke ved reklamasjoner og bytter.

Når vi har behandlet retur vil Klarna oppdatere fakturaen eller tilbakebetalingen. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra faktura og du vil få tilsendt ny.


BYTTE

1. Legg inn ny bestilling i nettbutikken på den varen du ønsker å bytte til og skriv ned det nye ordrenummeret på returskjema som du legger med i returen.

Merk at ved ny bestilling får du også en ny faktura du skal forholde deg til. Er det prisforskjell ta kontakt med oss på mail: post@motesone.no eller på chat med ditt nye ordrenummer så redigerer vi prisen på din faktura eller tilbakefører differansen på beløpet. 


Det er smart å fryse fakturaen sin om forfallsdatoen er like rundt hjørene for å unngå purring. Noen ganger kan retur ta opp til 1-2 uker og da er det greit å stoppe fakturaen inntil vi får refundert produktet du sender i retur.  Dette kan gjøres på www.klarna.no


2. Skriv ut og fest returseddelen utenpå pakken. Returseddelen lastes ned her. Returkoden er MoteSone.no.
 

3. Lever returen til nærmeste Postnord utleveringsted (IKKE Posten Norge).

Følger du denne veiledningen får du GRATIS bytte.


Returadresse